Ražotājiem

Ķirbju kēksiņi

Sastāvdaļas:

  • 260 g Dansukker Tumšā Muscavado cukura

  • 75 g ķirbju eļļas
  • 220 g kviešu miltu
  • 340 g ķirbju biezeņa
  • 3 olas
  • 200 g kaltētu dzērveņu
  • 2 g cepamā pulvera
  • 2 g sodas
  • 4 g kanēļa
  • 3 g sāls


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, sāli un kanēli. Pievieno eļļu un ķirbju biezeni. Miltus sajauc kopā ar cepamo pulveri un sodu un iemaisa ķirbju masā. Kēksiņus liek formās, pārkaisa ar baltajām cukura pērlītēm, riekstu drumstalām vai citiem dekoriem un cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā 12 līdz 15 minūtes.


Receptes autors:

Jānis un Maija Kairi, "Kairi cafe"