Ražotājiem

Ceptu ābolu un biešu smūtijs

Sastāvdaļas:

  • 500 g ābolu

  • 20 g Dansukker kanēļa cukura
  • 60 g Dansukker cukurbiešu cukura
  • 500 g bezpiedevu jogurta
  • 50 g Dansukker Farīna cukura
  • 5 g Dansukker vaniļas cukura
  • 120 g biešu (krāsnī ceptas ar visu miziņu)


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, izņem serdi, apkaisa ar balto cukuru un kanēļa cukuru. Cep cepeškrāsnī 40 minūtes 160°C temperatūrā. Bieti nomizo, pievieno Farīna un vaniļas cukurus, ceptos ābolus un visu sablendē. Ja nepieciešams, masu var izberzt caur sietiņu. Samaisa kopā ar jogurtu.


Receptes autors:

Jānis Kairis, kafejnīca "Kairi"