Ražotājiem

Kūka "Pavlova" ar rabarberiem

Sastāvdaļas:

  • Bezē:

  • 120 g Dansukker pūdercukura
  • 60 g olas baltuma
  • 1/2 tējkar. kartupeļu cietes
  • 3 pilieni baltvīna etiķa vai citronu sulas


  • Krēmam:

  • 100 g saldā krējuma
  • 100 g Mascarpone siera
  • 1 g Dansukker Vaniļas cukura
  • 20 g Dansukker pūdercukura


  •  

  • Karamelizētiem rabarberiem:
  • 100 g rabarberu
  • 30 g Dansukker Tumšā sīrupa


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Bezē sastāvdaļas saputo stingrās putās. Caur dekorēšanas tūtiņu un cepešpannas izspiež riņķīšus. Cep cepeškrāsnī 1 stundu 100 grādu temperatūrā. Krēma sastāvdaļas - saldo krējumu ar cukuru saputo. Beigās iemaisa Mascarpone sieru. Rabarberus pārlej ar sīrupu un karsē uz pannas, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Visas kūkas daļas kārto uz šķīvīšiem.


Receptes autors:

Jānis un Maija Kairi, "Kairi cafe"