Ražotājiem

Karstvīns

6 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 500 ml ūdens

  • 4 melleņu tējas maisiņi
  • 1 neliela kanēļa standziņa
  • 1 anīsa zvaigzne
  • Sula no 1 apelsīna
  • Sula no 1 laima
  • 75 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 350ml sarkanvīna


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Uzvāra ūdeni. Ieliek tajā tējas maisiņus, kanēļa standziņu un anīsu. Ļauj ievilkties 5-6 minūtes, tad maisiņus un garšvielas izņem ārā. Iemaisa citrusaugļu sulu, sīrupu un vīnu. Dzērienu uzsilda, bet neļauj uzvārīties. Salej karstvīna glāzēs un pasniedz nekavējoties.


Receptes autors:

Dansukker