Ražotājiem

Viskija liķieris

Sastāvdaļas:

  • 400 g saldināta kondensētā piena

  • 2 ēd. kar. šķīstošās kafijas
  • 3 ēd. kar. Dansukker pūdercukura
  • 1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 300 ml saldā krējuma
  • 350 ml viskija


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Sajauc katlā saldo krējumu, vaniļas cukuru, pūdercukuru, šķīstošo kafiju un uzvāra šo maisījumu. Noņem katlu no uguns un ļauj maisījumam atdzist. Pievieno kondensēto pienu un viskiju. Ielej šķidrumu dekoratīvā, tīrā pudelē. Glabā ledusskapī. Šim liķierim ir ierobežots derīguma termiņš un tas jāizlieto nedēļas laikā. Lieliska piedeva pie kafijas tases pēc pusdienām saldā ēdiena vietā. Brīnišķīgi garšo, ja pasniedz ar ledu.


Receptes autors:

Dansukker