Ražotājiem

Klementīnu želeja

1 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 10 klementīni

  • 200 g Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo
  • Garnējumam:
  • 1 klementīns
  • 100 g putukrējuma
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • baziliks

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Izspiež sulu no klementīniem. Katliņā samaisa sulu ar želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Ielej porcijas formiņās vai glāzēs. Ieliek ledusskapī, lai želeja sacietē. Izliek želeju uz šķīvjiem. Garnējumam kārtīgi noskalo klementīnus un sagriež 4 daļās. Viegli saputo krējumu ar vaniļas cukuru. Uz želejas uzliek nedaudz putukrējuma, klementīna šķēlīti un bazilika lapiņu.


Receptes autors:

Dansukker