Ražotājiem

Rīsu pudiņš ar aveņu želeju

6 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 300 g vārītu rīsu

  • 200 g saldā krējuma
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • Želejai
  • 400 g saldētu aveņu
  • 400 ml aveņu sulas
  • 200 g Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Krējumu saputo stingrās putās un iemaisa rīsos. Pievieno vaniļas cukuru. Liek deserta trauciņos. Virsū uzliek avenes. Katliņā samaisa sulu ar želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Ļauj atdzist, tad želejas kārtiņu pārlej pāri avenēm. Pirms pasniegšanas glabā ledusskapī.


Receptes autors:

Dansukker