Ražotājiem

Grilēti vistas spārniņi

Sastāvdaļas:

  • 1 kg vistu spārniņu

  • Marinādei:
  • 100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 100 ml ķīniešu sojas mērces
  • 100 ml rapšu eļļas
  • 1 sarīvēta ķiploka daiviņa
  • Mērcei:
  • 1 skārdene veselu tomātu
  • 25 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 50 ml smalki sakapātu pētersīļu
  • 2 sarīvētas vai smalkos gabaliņos sagrieztas ķiploka
  • daiviņas
  • Sāls


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Bļodā sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas. Vistas spārniņus iegremdē marinādē. Liek ledusskapī uz vismaz 4 stundām. Tomātus sablendē vai sagriež nelielos gabaliņos. Pieliek sīrupu, pētersīļus, ķiplokus un pēc garšas – sāli. Liek ledusskapī un patur, līdz garšas sasūcas kopā. Spārniņus grilē gatavus.


Receptes autors:

Dansukker