Ražotājiem

Pankūku torte

6 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 300 ml kviešu miltu

  • 1 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura
  • 1/2 tējk. sāls
  • 600 ml piena
  • 3 olas
  • sviests vai margarīns cepšanai
  • Pildījumam un garnējumam
  • aptuveni 500 g ogu (pēc izvēles)
  • ievārījums
  •  
  • aptuveni 300 ml krējuma


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Sajauc mīklai paredzētās sausās sastāvdaļas traukā. Pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma un maisa, līdz masa kļūst viendabīga. Pēc tam pievieno olas un atlikušo pienu, un maisa, līdz mīkla viendabīgi sajaukusies.



Sagatavo pannu cepšanai un uzkarsē to. Uz pannas izkausē nedaudz sviesta vai margarīna. Pēc tam cep pankūkas.



Garnēšanai atlasa skaistākās ogas. Kārto pankūkas ar ievārījumu, ogām un saputotu svaigo krējumu kārtās. Dekorē ar ogām.


Receptes autors:

Dansukker