Ražotājiem

Tējas cepumi

Sastāvdaļas:

  • 200 g sviesta

  • 200 g Dansukker baltā cukura
  • 3 olas
  • 500&ndash
  • 600 g miltu
  • 50 g skābā krējuma
  • Naža gals sāls
  • Naža gals sodas
  • ½
  • tējkarotes cepampulvera
  • 1 citrons


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Sviestu ar cukuru saputo un pievieno olas. Pievieno citrona miziņu un sulu, tad arī skābu krējumu. Miltus ar cepampulveri un sodu samaisa un pievieno masai. Mīklu uz 20 minūtēm noliek vēsumā. Caur gaļas mašīnu veido 4–5 cm garus cepumiņus. Cep 180 °C gaiši dzeltenus (12–15 minūtes).


Receptes autors:

Jānis un Maija Kairi, "Kairi cafe"